НАЧАЛО УСЛУГИ ПРОМОЦИИ ЗАЯВКА FAQ КОНТАКТИ ЗА НАС
Имате проблеми с компютъра? Ние от Компютър Трабълшутърс с удоволствие ще Ви помогнем. Всеки ден нашите специалисти по света отстраняват пречките пред хора като Вас. Техническите ни лица са на първо място по подсигуреност с информация в цялата индустрия и са нетърпеливи да се преборят с Вашите компютърни проблеми.

Нуждаете ли се от отговори? Ние не смятаме, че работата е свършена, докато проблемът не бъде подробно анализиран. Ние сме най-голямата мрежа от компютърни специалисти в света и всеки наш професионалист разчита на съдействието на колегите си от Компютър Трабълшутърс от всички континенти.

Да бъдем екип, е нашият начин на мислене. Обадете ни се днес!

Настройка на хардуер, поддръжка, отстраняване на проблеми и ремонт
  Ние ще настройм новозакупеният Ви хардуер, ще отстраним проблемите и ще ремонтираме всеки компонент, който не работи добре или ще осигурим подмяната му при необходимост.
Обновяване (ъпгрейд) на хардуер
  Работи ли компютърът Ви бавно? Може би се нуждае от допълнителна памет! Ние можем да обновим Вашият компютър, като му добавим памет, CD/DVD устройство, по-голям и по-бърз твърд диск, по-бърза видео карта или каквото друго е необходимо.
Независими съвети и консултации
  Нуждаете ли се от съвет как да обновите компютъра си или от софтуерно решение за Вашия дом или офис? Ние ще Ви предложим съвет или консултация, съобразно Вашето конкретно изискване.
Интернет и електронна поща - настройки и съдействие
  Нуждаете ли се от помощ, свързана с Интернет или електронната поща? Ако имате проблеми с Интернет мрежата, можем да ги отстраним или да Ви научим как да се справите с тях сами. Ако Интернет доставчикът Ви задава въпроси, които звучат неразбираемо, ние ще говорим с него от Ваше име. А може би имате нужда от обучение или искате да Ви подскажем полезни трикове при използването на Интернет услуги и електронна поща?
Защита от вируси и Интернет сигурност
  Ние почистваме вируси, предлагаме защита и инструменти за Интернет сигурност за Вашия компютър. Ако се безпокоите относно сигурността на компютъра си в мрежата, ние можем да Ви дадем съвет или да инсталираме необходимата антивирусна защита и инструменти за сигурност, за да Ви предпазим от неприятности.
Мрежи
  Ако е необходимо да свържете един с друг компютрите във Вашия дом или офис, ние можем да инсталираме необходимите компоненти и да конфигурираме компютърна мрежа, чрез която ще можете да обменяте файлове. Ако пък искате да ползвате кабелния интернет на повече от един компютър, ние можем да доставим, инсталираме и конфигурираме необходимото оборудване.
Текуща профилактика и диагностика
  Работи ли компютърът Ви бавно и мъчително? Не така както беше, когато го купихте ? Предлагаме Ви услугите текуща профилактика и диагностика, за да сте спокойни, че Вашият компютър ще работи така, както очаквате.
Инсталация и поддръжка на софтуер
  Ако се нуждаете от съдействие при инсталирането или конфигурирането на софтуер, ние можем да Ви помогнем.
Отстраняване на софтуерни проблеми
  Ако инсталираният софтуер дава грешки или не работи коректно, ние можем да Ви помогнем да отстраните проблемите.
Разработка на софтуер по поръчка
  Нуждаете ли се от специализиран софтуер за Вашите конкретни нужди? Компютър Трабълшутърс приема поръчки за разработка на софтуер.
Обучение
  Имате ли нужда от обучение как да работите с новия компютър, който сте си купили? Искате ли да научите как да записвате DVD-та, да слушате музика, да пишете писма, да правите изчисления, да рисувате? Ние ще Ви покажем как да използвате Вашия компютър и софтуер.
Разработка на УЕБ сайтове
  Нуждае ли се бизнесът Ви от Интернет сайт ? Ние ще Ви предложим професионални и достъпни решения за УЕБ сайт дизайн, както и хостинг услуги и текуща поддръжка на Вашия сайт.
и Още...
  Обадете ни се във връзка с всеки друг компютърен проблем или когато се нуждаете от предложение за решение!
Съобщения за грешка?
Работи ли ви бавно компютъра? Забива? Отваря сам досадни прозорци? Извежда съобщения за грешки?
Прецизната профилактика може да върне компютъра ви обратно към живота!
Научете повече

  

  Company-Index.com
Член от франчайз мрежата на Computer Troubleshooters
Начало | Контакти | За нас
Добрич, България • 0888 935 331 • pgeorgiev@comptroub.com
© Copyright 2006 Computer Troubleshooters. Всички права запазени.