НАЧАЛО УСЛУГИ ПРОМОЦИИ ЗАЯВКА FAQ КОНТАКТИ ЗА НАС
Благодарим Ви за интереса към Компютър Трабълшутърс.

Ако имате въпроси или коментари, можете да се свържете с нас на телефон:

0888 935 331
Кое е уникалното на Компютър Трабълшутърс?

Животът ни е забързан. Имате ли време за губене с компютър, който не работи добре ? Обновен ли е софтуерът, инсталирани ли са последните "кръпки" касаещи сигурността ? Да бъдеш в крак с технологиите е времеемко и ангажиращо занимание. А защо не оставите експертите от Компютър Трабълшутърс да се погрижат за Вашите технологични нужди ? Ние сме хората, които можете да повикате, ако имате въпроси относно сигурността на информацията, когато мрежата Ви не работи, когато компютърът или софтуерът се нуждаят от обновяване, когато имате проблеми, свързани с вируси или шпионски софтуер и особено ако сте на крачка от това да изхвърлите компютъра си през прозореца.

Бизнесът и домакинствата по света разчитат на Компютър Трабълшутърс, можете да го направите и Вие. Компютър Трабълшутърс е международен франчайз екип, с над 470 представителства в цял свят. Нашата глобална мрежа ни осигурява бърз достъп до огромни ресурси от информация и опит, което ни дава възможност да разрешаваме вашите компютърни проблеми бързо - по този начин не губите ценно време за Вашия бизнес.

Ние не сме компютърни маниаци, заклети фенове на технологичните играчки или продавачи-комисионери - ние сме обучени професионалисти в областта на технологиите. Можете обаче да бъдете сигурни, че нашите добре подготвени специалисти ще работят по Вашия проблем до пълното му отстраняване. При това ние се съобразяваме единствено с Вашите нужди и начин на мислене.

Компютърните и мрежови услуги на място в дома или офиса, предоставяни от Компютър Трабълшутърс са изпитани и удобни. Ние сме "добре познатият компютърен специалист от квартала", който е винаги под ръка и се стремим да подсигурим Вашите бизнес или домашни технологични нужди на място, по най-бързия начин. Обадете ни се днес и накарайте нашия опит да работи за Вас!

Искате ли да се свържете с Компютър Трабълшутърс?

Използвайте нашата Форма за онлайн заявки, за да ни изпратите по електронен път заявка за услуга или посетете секция Контакти.

0888 935 331
 
Член от франчайз мрежата на Computer Troubleshooters
Начало | Контакти | За нас
Добрич, България • 0888 935 331 • pgeorgiev@comptroub.com
© Copyright 2008 Computer Troubleshooters. Всички права запазени.